Opdrachtfotografie

A garden as a studio 

      

Een natuurlijke omgeving als studio
Ik verzorg portret- en reportage fotografie in opdracht en op locatie, middels een artistieke en documentaire benadering.
Mijn foto’s verbeelden de samenhang tussen mens, natuur en samenleving. Waarbij een persoon, familie of organisatie sfeervol vastgelegd wordt. Een tuin of park biedt bewegingsruimte en fantasierijke mogelijkheden als interactief decor (zonder kunstmatige toeters en bellen). Waarin de innerlijke kracht en schoonheid van mensen uit de schaduw treden.

We maken gebruik van natuurlijk daglicht. Buitenlucht, de geuren van het seizoen of ruimtelijke architectuur, dragen bij aan een aangename open sfeer. 

Beyond 
Durf jij een stap verder? Ik kan jouw fotoportret of -shoot analoog maken, en het samen gekozen fotonegatief met inkt bewerken en laten scannen/printen. Op deze techniek geef ik momenteel een introductiekorting van 50%. Vraag vrijblijvend naar meer informatie.

   

Sta je open voor een artistiek portret of eerlijke reportage?
Na een kennismakingsgesprek, vormen we een plan (op basis van analoge of digitale fotografie), ontvang je een offerte en plannen we een dag in. 
Je ontvangt na de shoot Fotolab-contactsheets of een selectie digitale beelden waar we een keuze uit maken. Foto’s worden als print of als digitaal bestand (aangetekend) geleverd. Tegen een meerprijs kan je de foto laten inlijsten of opplakken.

Betaalbaar, exclusief, experimenteel, corporate of chic
Ik werk voor diverse partijen; menselijk, met gevoel en recht door zee. En benader mensen opbouwend en waarheidsgetrouw. Mijn fotografie komt met waardering voor natuurlijke materialen en verhoudingen tot stand.
Ik ben geboren in een ondernemersgezin maar werk ‘organisch’ vanuit mijn hart als kunstenaar. Wat een samenwerking uniek maakt: jouw energie inspireert mij onvoorwaardelijk. Mijn visie en werkwijze stemmen zich af op jou (inclusief je mogelijkheden en budget). Zo tunen we in op een passende uitvoering van de shoot. Ik daag je vriendelijk zonder druk uit soms een stap verder te gaan of groter te denken.

De magie van het moment verbeelden in analoge of digitale fotografie
Ik focus op monumentale momenten als een bouwwerk in de tijd. En richt me op de connectie in het moment. Ik fotografeer bij voorkeur analoog, zonder tussentijds op een schermpje te kijken. Een artistiek proces mag fysiek, rauw en oprecht zijn.
Op basis van overzichtsvellen van het Fotolab kan je zelfs vele jaren na dato nog een nabestelling plaatsen bij mij. 
Toch liever digitaal, voor een reportage of snel af te leveren klus? Kies zelf.
Je investeert in een exclusieve en gesigneerde print of serie.

Bezielde fotografie
Als authentieke mensen kunnen we onszelf zijn onder allerlei omstandigheden. We begrijpen dat we zelf onze shoot (co-)creëren, door open in het moment te stappen. Mijn doelgroep kan links of rechts zijn, maar liefst transparant.
Diverse partijen vormen tezamen een afspiegeling van de maatschappij. Wat ons verbindt is de liefde voor een natuurlijke omgeving of duurzame sociale structuren. Ongeacht of de shoot een meer zakelijk of persoonlijk karakter heeft.
Ik onderzoek en verbeeld de creatieve, bezielde en innovatieve kenmerken die ieder mens of organisatie uit kan stralen of dieper aan kan boren in zichzelf. Zo kan een shoot een uiting vormen van een transformerend proces.

Je boekt mij vanaf  €250,- per sessie exclusief 6% of 21% BTW. (afhankelijk van het type klus). Heb je vragen? Bel/mail en deel je grote en kleine wensen.

Zie je graag!
Mathilde