Opdrachtfotografie

A garden as a studio Affordable, experimental, corporate or natural chic

      

Een natuurlijke omgeving als decor: tuinstudio
Ik verzorg portret- en reportage fotografie in opdracht, middels een sprankelende documentaire benadering van personen of bedrijven.
Mijn foto’s verbeelden de samenhang tussen mens en omgeving; natuur en samenleving. Met een sociale wisselwerking in bijvoorbeeld een organisatie of familie. Een tuin of park als decor, biedt bewegingsruimte en fantasierijke mogelijkheden. Waarin de natuurlijke schoonheid van mensen belicht wordt.

We maken gebruik van natuurlijk daglicht. Buitenlucht, de geuren van het seizoen of ruimtelijke architectuur, dragen bij aan een aangename open sfeer. Met mijn blik focus ik op pure kracht en interactie.

Tuinstudio Van stad tot agrarische regio zijn er geschikte locaties zoals:
– Portret bij een botanische tuin, moderne entree of buurtboerderij
– Reportagefotografie van de ruige buitenspeelplaats van een kdv
– Stoer babyportret op zwart-wit film, liggend op zwart zand
– Zwangere in een historische ruine met wildgeplukte bloemen in het haar
– Kind vrijuit dromend (in de armen van ouders) in zomerse duinpan
– Een CEO profielfoto bij een chic terras of kantoor-binnentuin

Yes we can
Durf JIJ een stap verder? Laat mij dan tekenen in jouw analoge portret dat op locatie gemaakt is! Introductiekorting van 50%. Bel mij voor meer informatie.

   

Staat u open voor een artistiek portret of rauweerlijke reportage?
Na een gesprek, maak ik een offerte/plan. Indien jij akkoord gaat plannen we een dag en werkwijze; analoog en/of digitaal.
Je ontvangt na de shoot Fotolab-contactsheets of een selectie digitale beelden waar we een keuze uit maken. Foto’s worden afgewerkt en (aangetekend) per post of digitaal bezorgd of aangeleverd.

Mensenwerk 
Ik werk voor diverse partijen en mensen (sociaal en liberaal, cultuur NL of XYZ); menselijk en recht door zee. Ik benader mensen opbouwend en waarheidsgetrouw. Mijn fotografie komt met waardering voor natuurlijke materialen en verhoudingen tot stand.
Ik ben geboren in een ondernemersgezin maar ben en blijf een ‘kunstenaar’. Wat het samenwerken authentiek maakt. Jouw uniciteit inspireert mij, hoe/wie/wat/waar/waarom je ook hier op Aarde bent ;-).

De magie van het moment verbeelden in analoge of digitale fotografie
Ik zoek naar monumentale momenten als een bouwwerk in de tijd. En richt me op de connectie in het moment. Ik bied het liefst analoge fotografie door tastbaar vanuit het hart te werken, zonder tussentijds op een schermpje te kijken. Een artistiek proces mag best fysiek en echt zijn.
Op basis van overzichtsvellen van het Fotolab kan je zelfs vele jaren na dato nog een nabestelling plaatsen bij mij. 
Toch liever digitaal, voor een reportage of snel af te leveren klus? Kies zelf.
Je investeert in een exclusieve print of serie.

Je boekt mij vanaf  €250,- per sessie incl. BTW.
Heb je vragen? Bel/mail om je wensen te bespreken.

Zie je graag!
Mathilde


FAQ: Wie is jouw doelgroep?
Diverse partijen, die samen een mini afspiegeling van de maatschappij vormen. En met wie ik een gebeurtenis/persoon/groep in het moment oprecht verbeeld, zakelijk of particulier. Wat ons verbindt is de liefde voor een natuurlijke omgeving of duurzame sociale structuren.
Ik focus op de creatieve, bezielde, onbevangen, innovatieve of vooruitstrevende aspecten die een klant te bieden heeft. Jij mag het laten zien. Dat komt zoals het komt.